Volg mij op Facebook
Linkedin

Portfolio

Bedrijfsfotografie Productfotografie (Huis) Dieren
Groepsfotografie Portretfotografie Avond en nachtfotografie
Natuurfotografie Speciale Wensen Trouwfoto's

 

Bedrijfsfotografie

Waar staat je bedrijf voor? Wat maakt jouw bedrijf anders dan anderen? Wat wil je veranderen ? De antwoorden hierop vertaalt Yvonne naar passende bedrijfsbeelden. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.

 

Productfotografie

Yvonne van Hoorn legt producten vast in al de diverse facetten en functionaliteiten. Het scala is divers: van bijvoorbeeld contactdozen tot machines. Dit kan op locatie en in de studio.

 

(Huis)dieren

Het is een hele uitdaging om je liefste huisdier te fotograferen. Wil je die bepaalde blik van je trouwe metgezel in beeld en vangen? Of juist de band van het baasje en het beestje? Yvonne van Hoorn legt dat moment geduldig vast.

 

Groepsfotografie

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Yvonne van Hoorn is deskundig in het maken van groepsfoto’s. Bijvoorbeeld bij reünies, verenigingen, teamactiviteiten of familiegelegenheden. Hoe meer zielen, hoe lastiger het is om iedereen er ‘goed’ op te krijgen. Yvonne is hierin een specialist.

 

Portretfotografie

Je krijgt maar één keer een kans voor een die eerste indruk. Of je nu een profielfoto nodig hebt voor bijvoorbeeld je CV of LinkedIn, alles is mogelijk. Gezamenlijk bespreken we hoe de foto verder vorm kan geven aan jouw imago.

Maar ook het fotograferen van je geliefde, kind of ouder is mogelijk. In zwart-wit en/of kleur. Als een mooi cadeau voor je dierbare of als het vastleggen van de tijd. Dit kan op locatie. Er kan gebruikt gemaakt worden van een egale achtergrond indien gewenst.

 

Avond en Nachtfotografie

In de avond en in de nacht ziet de wereld er anders uit. Yvonne van Hoorn fotografeert deze interessante sferen. Wil je bijvoorbeeld het nachtbeeld van jouw stad hebben? Dat kan. Yvonne maakt op de gewenste locatie dag- en/of nachtbeelden. Deze beelden zijn ook zakelijk, bijvoorbeeld voor kantoorinrichting, goed te gebruiken. Yvonne heeft daarbij ook beelden op voorraad. Deze collectie wordt momenteel uitgebreid.

 

Natuurfotografie

 

Trouwfoto's